Review ★ Essence nagellak

Heey allemaal, vandaag hebben wij een leuke review voor jullie. Zoals de meeste van jullie wel weten zijn er van allerlei verschillende merken nieuwe producten. We vlogen naar de winkel en hebben 2 leuke Essence lakjes van de nieuwe collectie gekocht. Ook hebben we nog een ander mooi kleurtje van Essence gekocht. We hebben ze uitgetest en we willen graag vertellen wat we ervan vinden!

Essence belooft dit van de drie lakjes:
een kleurexplosie! het enorme colour & go assortiment heeft de geliefde gel-shine finish met een zeer intense glans en een extreem korte droogtijd. voor perfect gelakte nagels in een oogwenk! het gepatenteerde quick & easy kwastje is bijzonder plat zodat het aanbrengen nog gemakkelijker gaat. het 8 ml flesje heeft een cool essence design – het dopje is afgestemd op de kleur van de nagellak.

                Hier heb ik 2 laagjes op mijn nagels

Als eerst willen we vertellen wat we van het lakje 111 english rose vinden. Het is een echte herfst kleur. Het is een breed kwastje en fijn om mee te lakken. Hij loopt aan de onderkant een beetje rond af. Ik heb 2 laagjes op mijn nagels, maar met 3 laagjes dekt hij het beste. Verder een prima lakje.

                Hier heb ik 2 laagjes op mijn nagels

We hebben 2 leuke lakjes uit de nieuwe collectie. We vonden 185 candy crush een heel vrolijk en mooie kleur. Het is een fel roze kleur, en een hele leuke naam. Er staat op de dop dat het een matte kleur is maar hij is niet volledig mat. Er zit een hele kleine glans in maar hij is wel erg mooi. In de vorm van het kwastje is er niet veel veranderd. We zijn er erg tevreden mee!

                 Hier heb ik 2 laagjes op mijn nagels

I love my blue jeans is een mooie blauwe kleur. Op de dop staat dat het een suede kleur is. Hij ziet er bijna mat uit. Hij was in een mum van tijd droog en hij dekt erg goed. Het is een heel erg fijn kwastje om mee te lakken. Het was meteen mijn favoriete kleur. Wij zijn erg positief!

Dit zijn alle nieuwe kleurtjes van Essence. 

Wat vind jij van de nieuwe kleuren?
 
xNailartForYou

7 Comments:

Mirjam Jewel-Nails

Mooie kleuren heb je gekocht! Ik vind het lakje met de matte finish wel erg mooi.

zebra-nails

I like all three! :)

infnails

Mooie lakjes, de suede blauwe is mijn favoriet!

Window On My Wardrobe

Alle drie echt heerlijke kleurtjes!

X Sara

I Ontrend

Fijne review en mooie kleuren hebben jullie uitgekozen

NailTalk

English Rose heb ik ook en als ik die donkerblauwe zie dan moet ik die ook nog maar aanschaffen, erg mooi!

Bianca

Mooie lakjes, vooral english rose vind ik leuk! :)

Een reactie posten