Review Catrice ombre topcoat
Hallo allemaal! Sinds kort ligt de nieuwe collectie van Catrice in de schappen. Veel mooie kleurtjes, glitter lakjes en.... een ombre topcoat! Kijk je snel mee ?Als je de topcoat in het potje ziet zitten, heeft een een donkere kleur. Op de achterkant van het potje staat:
"Get the exclusive ombre look on your nail. The ombre topcoat turns your light nail polish colours one shade darker with each coat.".

Vertaling : Krijg de Ombre look op je nagels. De ombre topcoat maakt van uw lichte nagellak kleuren, de nagellak een tint donkerde met elke laag.


Op de achterkant van de dop staat, dat het werkt met alle lichte kleuren. Daarboven staan vierkantjes, die ingekleurd zijn met lichte kleuren. Roze, paars, blauw, groen, geel en oranje.

Op de voorkant van de dop staat een plaatje van hoe het eruit zal moeten zien. Op de het plaatje is op de wijsvinger geen topcoat gebruikt. Hier kun je dus de natuurlijke kleur nagels zien. Bij de andere vingers staat erboven hoeveel laagjes er zijn gebruikt. Op de pink zie je een donker paars/roze kleur, en hier is 3 laagjes gebruikt.

Volgens dit plaatje zou je dus bij drie laagjes van de ombre topcoat een donker paars/roze kleur moeten hebben.


Nou, dan beginnen we maar! Ik voor een mooie lichtroze kleur gekozen, omdat deze kleur ook als voorbeeld word gebruikt. Het is de kleur 262 Ring a Ring o'roses van Rimmel. Een mooie lichtroze kleur.

Op mijn duim heb ik geen topcoat gebruikt. Op de wijsvinger 1 laagje, mijn middelvinger 2 laagjes, mijn ringvinger 3 laagjes en op mijn pink vier laagjes. Is dit nou dat ombre effect wat Catrice bedoelde? Op mijn wijsvinger zie ik geen verschil, als ik mijn duim en wijsvinger naast elkaar hou zie ik geen enkel verschil. Op mijn middelvinger en ringvinger zie ik een streperig effect. Alleen op mijn pink zie ik dat de kleur echt donkerder is geworden, maar nog niet zo donker als op het plaatje. En het dekt ook niet zo goed!

Dat valt toch even tegen. De topcoat is lang niet zo dekkend als het plaatje laat zien, en hij voldoet ook niet aan alles wat Catrice zegt waaraan hij voldoet. Jammer, jammer, jammer.

Toen besloot ik andere reviews op te zoeken van deze topcoat. Ik was ontzettend benieuwd naar wat andere bloggers van deze topcoat vonden! Ik vond veel negatieve reviews, maar ook positieve reviews. Bij de een deed hij het wel, bij de ander niet. Opeens las ik ergens in een reactie, dat de topcoat het met de kleur groen wel zou doen! Zou het waar zijn? Let's try!


Zo gezegd, zo gedaan. Groen dus, met die kleur zou de topcoat het wel moeten doen! Ik ging opzoek naar een mooi lichtgroene kleur en vond in mijn stash deze mooie groene kleur van Essence. Hij heet 138 L.O.L . Daarna heb ik precies hetzelfde gelakt als ik ook de vorige keer deed!


En ja! Bij de groene nagels doet hij het wel! De topcoat wil alleen op een een of andere manier lijkt het of bij de nagelriemen bijna niks zit. Terwijl ik dat stukje toch echt gelakt heb. Ook dekt hij niet 100% goed, maar al veel beter! De cijfertjes boven mijn vingers geven aan hoeveel laagjes topcoat er op die nagel zit.

Bij de roze nagels deed de topcoat het amper, terwijl de topcoat het bij de groene nagels juist goed deed! Toch zou volgens Catrice deze topcoat het ook bij roze kleuren moeten doen.

De Ombre topcoat van Catrice is te koop bij o.a. Kruidvat voor 3 euro!

Wat vind jij van de ombre topcoat van Catrice?

7 Comments:

I Ontrend

Ik heb hem ook maar ben er niet blij mee. Hij valt me erg tegen.

infnails

Leuke review! Jammer dat hij het bij de roze niet doet

Bianca

Ik zag hem gisteren, heb even getwijfeld maar ben toch blij dat ik hem niet heb gekocht..

Pinkit puntnl

Ik vind het effect wel grappig maar word er niet echt super enthousiast van x

iThinkPink

Jammer dat hij bij roze het niet doet..

Window On My Wardrobe

Ik vind hem qua effect echt maar pover, ik had er maar van verwacht! Leuke review!

X Sara

zebra-nails

Very interesting topper! :)

Een reactie posten