Spam your blog + aankondiging challenge

 
 
Hallo allemaal! Vandaag de allereerste spam your blog!
Wij vinden het zelf hartstikke leuk om nieuwe blogs te ontdekken en klikken dan ook regelmatig blogs aan die ons aanspreken! Nailart, beauty en fashion blogs. Wij lezen ze allemaal met heel veel plezier!


Wel kan het vervelend zijn als mensen in de reacties reclame maken voor hun eigen blog.
Maar in dit artikel mag het! Zet hieronder in de reacties de naam van je blog, en watvoor blog je hebt! Lekker spammen maar ;). We zullen op iedereen zijn blog een kijkje nemen!

 
Wij doen mee aan een nailart challenge! Dit houd in, dat in de komende maanden, op elke eerste maandag van de maand er een nailart online komt te staan. Deze nailart zal in het teken staan van een bepaald thema. De thema's blijven nog geheim ;). In totaal doen er 12 blogs mee aan deze challenge. Natuurlijk zetten wij ook de nailarts van de andere blogs op onze site!

Dit zal dus betekenen dat er op elke eerste maandag van de maand er 12 nailarts online komen! Er komt een poll waarop jullie kunnen stemmen welke nailart je het leukste vindt. De eerste nailart challenge komt online op 7 juli. Komen jullie kijken naar alle nailarts?


xNailartForYou

10 Comments:

Esmee van der Meer

Whoe, ik heb al helemaal zin in de COTM, je nail art. zag er leuk uit!
Bedankt dat we mogen spammen! Mijn blog lovewithessie gaat over nagels en beauty, gemixt met een tikkeltje lifestyle en fashion met elke week een video, ik zou het leuk dat je eens een kijkje neemt!
XOXO Esmee
lovewithessie.blogspot.com

Klaartje.

Yeaaaahh leuk. Mijn blog : http://colorsandcreams.blogspot.com gaat voornamelijk over beauty. Ik ben schoonheidsspecialiste en zoek altijd weer de beste producten uit

Kim - Bestyoubeauty.nl

Wat leuk dat we mogen spammen! Ik blog op bestyoubeauty.nl over zowel inner als outer beauty!

Cindy H

Leuke aankondiging van COTM!
Spam graag even mijn blog brilluantnails die uiteraard in het teken van nailart en lakjes staat.

infnails

Leuk dat je de COTM aankondigt, heb er ook heel veel zin in! Ik spam ook even mee ;) Mijn blog gaat ook over nagels en nailart. http://www.infnails.blogspot.nl/ Leuk als jullie een keer komen kijken

Dascha Boonstra

Wat leuk zeg! Mijn blog heet: www.its-dash.com! Ik post voornamelijk over fashion. Maar soms ook over leuke hotspots, beauty en food.

xoxo
www.its-dash.com

BeautyLife

Lief dat we mogen spammen! Ik heb een blog over beauty, fashion en lifestyle genaamd BeautyLife :) xx

http://selmasbeauty.blogspot.de/

iThinkPink

Lief dat we mogen spammen! Ik blog dagelijks over beauty, fashion en lifestyle. Ik zou het heel leuk vinden als je even een kijkje zou willen nemen.

http://iiithinkpink.blogspot.nl

xNailartForYou

Wat leuk allemaal! We gaan zeker een kijkje nemen.

Imke

Hi, wat leuk dat ik mag spammen :-). Mijn naam is Imke en ik blog op www.iontrend.nl. Als je gek bent op nagellak, nail art dan ben je bij iontrend op het juiste adres. Graag tot ziens. Liefs, Imke

Een reactie posten