Hoera! Onze blog bestaat vandaag 1 jaar!!!
Vandaag, 14 februari is het een hele speciale dag. Het is niet alleen Valentijnsdag, maar onze blog is ook nog eens jarig! Precies 1 jaar geleden maakten wij een blog aan, dat voornamelijk over nailart zou gaan. We wilden graag al een poos samen een blog maken, maar we wisten niet goed hoe. Ook vonden we het eigenlijk best eng, wat nou als mensen ons zouden herkennen? Daarom besloten wij anoniem te gaan bloggen. Over het onderwerp waren we het al snel eens. Een nailart blog moest het worden, aangezien wij vaak met onze nagels bezig zijn.

Omdat wij vaak van die projecten hebben die maar van een korte duur zijn bedachten wij dat we eerst een bepaald aantal nailarts moesten maken, voordat we een blog mochten aanmaken van onszelf. Toen we ons doel van het aantal nailarts afhadden, hebben wij een blog aangemaakt.

In het begin ging het heel goed met onze blog, Elke zaterdag kwam er een artikel online. Na een paar maanden werden we zelfs gevraagd om mee te doen met een nailart challenge, een super eer!

Helaas ging het na de zomervakantie minder goed met onze blog. Aangezien een van ons in het examenjaar zit, en de ander door persoonlijke omstandigheden minder tijd had, ging onze blog steeds achteruit. Er kwamen steeds minder artikel online en op dit moment ligt onze blog al 1.5 maand helemaal stil. Wel merken we dat er nog steeds elke dag bezoekers zijn, super lief!!

Op dit moment gaat het weer iets beter, en hebben we meer tijd. We hebben het allebei erg druk met school, en moeten hier veel tijd aanbesteden maar we gaan zeker niet stoppen met bloggen! Op dit moment nemen we een pauze in het bloggen, maar we gaan het zeker weer oppakken!

Dankjewel lieve bezoekers voor alle lieve reacties, of dat je gewoon eventjes de moeite neemt om te kijken!

Liefs, xNailartForYou

0 Comments:

Een reactie posten