Nailart ★ Dierendag


Heey allemaal, hiep hiep hoera!! Over een paar dagen zijn onze lieve huisdieren jarig en dat moet gevierd worden. Wij doen dat dit jaar met een leuke nailart. Mijn nailart is geïnspireerd op een nailart van elleandish // Janelle van youtube. Zij maakte een hele schattige katjes op haar nagels.


Voor deze nailart heb je maar weinig nodig. Base en topcoat, een paar kleuren lak die jij leuk vind, verschillende maten dottingtool en een klein kwastje. Ook is het handig om iets van een palletje te gebruiken voor de nagellak. De kleuren die ik gebruikt heb zijn 144 Black is back van essence en van Rimmel heb ik 260 Funtime fuschia, 307 White Hot Love gebruikt.


Na basecoat te hebben aangebracht heb ik al mijn nagels een kleurtje gegeven. Mijn duim en mijn middelvinger heb ik wit gemaakt. Daarna mijn wijsvinger en ringvinger roze en als laatste mijn pink zwart. Ik heb op al mijn nagels 2 laagjes aangebracht voor een mooi dekkend effect.

 
Toen alles goed droog was begon ik aan de 2 katjes. De katjes maak ik op mijn duim en middelvinger. Ik begon door op de helft van mijn nagels een streep te zetten en die naar beneden door te trekken. Daarna maakte ik met een klein kwastje 2 oortjes. Even laten drogen en dan kan je het gezichtje gaan maken. De oortjes kleurde ik in met roze voor een schattig effect. Met een grote dottingtool en witte nagellak zette ik 2 stipjes en daarna met een iets kleinere dottingtool 2 zwarte stipjes. Daarna maakte ik met een klein kwastje (dezelfde als voor de oortjes) een mondje en zo ziet het er heel schattig uit!
 
 
Op mijn wijsvinger en mijn pink maakte ik 2 hele schattige pootafdrukken. Hiervoor gebruikte ik 2 verschillende dottingtools (dezelfde als voor de katjes). Eerst pakte ik de grootste dottingtool waar mee ik 3 stipjes zetten die elkaar een klein beetje overlapte. Op mijn wijsvinger deed ik dat met zwart en op mijn pink met roze. Daarna zette ik 4 stipjes erboven. Het is heel simpel maar het ziet er super lief uit.

Op mijn laatste vinger (dat is mijn ringvinger) Maakte ik een visje. Als eerste zette ik een schuin streepje op mijn nagel met witte nagellak. Daarboven zette ik weer met dezelfde dottingtools een stipje met daarin ook weer een stipje. Aan de zijkanten van het streepje zet ik ook weer een paar streepjes. Zo ziet het er een beetje uit als een visje.

 Dit was onze Dierendag nailart! Wat vinden jullie van deze nailart? En verwennen jullie je huisdier ook altijd extra op dierendag? Laat het weten bij de comments.

Xx xNailartForYou

9 Comments:

Cindy H

Leuke nailart! Mijn huisdieren worden door mij ook op een nailart getrakteerd. En snoepjes krijgen ze al genoeg.

Anouk

Wat knap gedaan! Ziet er erg leuk uit!

Esmee van der Meer

Heel leuk, leuk ook dat je er aan denkt! Ik ga ook aan de slag!
XOXO esmee

Bianca

Ooh cute! Dat katje is echt super goed gelukt ^^

fife fantasi Nails

lovely nail art- I love each design but a cat the most:)
I am you new follower on GFC and bloglovin

infnails

Ahw wat een schattige nailart, leuk gedaan! Mijn konijnen krijgen ook een extra snoepje vanavond.

xNailartForYou

Bedankt allemaal!!

I Ontrend

Ah wat een leuke nail art. Katten zijn mijn lievelingsdieren. De kleurencombinatie heb je ook echt goed gekozen. Toppie :-)

ortensia

Very nice!!!

Een reactie posten