Nailart ★ Instyle Coral
Hallo allemaal! Officieel is het nog zomer, maar helaas is dat niet meer aan het weer te zien. Veel nailart bloggers hebben al veel herfst kleuren gebruikt in hun nailarts, wij blijven nog even bij de zomerse kleuren om nog even na te genieten van de zomer! Kijk je mee?
Voor deze nailart heb je enkel 1 dottingtool nodig en 2 verschillende kleuren nagellak.

Natuurlijk begin je eerst met het schoonmaken en/of verzorgen van je nagels, en lak je daarna je nagels met basecoat. Dan lak je je nagels met een mooie kleur. Ik heb mijn nagels gelakt met het lakje van Rimmel 415 Instyle Coral.
Even een mini review :) Ik denk dat dit mijn favoriete lakje van de zomer was! Een heel mooi koraal kleurtje. Ik heb hem super veel gedragen en kreeg er ook leuke complimentjes over. De kleur dekt net niet na 1 laagje, maar als je het tweede laagje eroverheen doet dekt de nagellak perfect. Ook droogt het best snel. Ik ben erg tevreden over deze nagellak!

 

Als je nagellak goed droog is maak je aan de onderkant van je nagels een half rondje, dit kan je doen met een speciaal kwastje, of gewoon met je nagellakkwastje.
Ik heb hiervoor 703 White hot love gebruikt van Rimmel. Als je op de naam van het lakje klikt ga je automatisch door naar de review van de nagellak.!
 
Als het halve rondje goed opgedroogd is zet je met een dottingtool aan de rand van het rondje stippen. Zorg dat een klein gedeelte van de stip nog in het rondje valt.
 
 
 
Zet als laatste in het rondje met een dottingtool stipjes op de plek waar de stipjes met de vorige kleur ( in mijn geval wit) ophouden. En dan is je nailart klaar!
 
 
Wat vind jij van deze schattige nailart?
 
 
Liefs, xNailartForYou
 
 

5 Comments:

Mirjam Jewel-Nails

Wat een leuke nailart! Mooie kleur van Rimmel ook, lekker zomerse lak :)

I Ontrend

Ik vind het ook echt super schattig. Heel mooi gemaakt.

Claudia

Wat heb je dat leuk gedaan!

Bibiane

Wat een mooie kleur en bovendien een hele leuke nailart!

Bianca

Heel erg cute! :)

Een reactie posten