TVDD nagels drogen
Deze TVDD (tip van de dag) gaat over het drogen van je nagels. Wil je hier meer over weten lees dan snel verder!


Iedereen weet dat als je je nagels gaat lakken, je daar minstens 20 minuten voor moet vrij houden. Basecoat en een kleur kiezen (wat bij de meeste vrouwen erg lang duurt...) Dan moet je wachten tot het droog is, en vaak is het dan al te laat. Je denkt nou het is wel droog laat ik maar even mijn haar gaan kammen. OEPS de nagellak is van je nagel af en zit op een plek waar je het eigenlijk niet wilt hebben!! WAT Nu! Je denkt ik moet over 10 minuten weg naar mijn sollicitatie gesprek en zo kan ik niet weg. Alle nagellak gaat er weer af want je hebt ondertussen bedacht dat je toch beter geen paars kan doen maar lichtroze. Eindelijk zit de lichtroze kleur erop. Je moet over 5 minuten bij de bushalte zijn maar je nagellak is nog niet helemaal droog!

Wij hebben hier de ultieme tip van de dag om je nagels snel maar mooi te drogen. Misschien denk je nu met een nageldroger natuurlijk, maar nee. die test hebben we al gedaan en daar bleek uit dat dat niet de oplossing was. Wij hebben wat anders bedacht. Let goed op want het kan nog steeds goed mis gaan en dan wil je liever niet op je sollicitatie gesprek aankomen. Als je je nagels hebt gelakt, moet je ongeveer 2/3 minuten wachten zoals altijd. (ga niet je haren kammen).

Dan ga ja naar de kraan en laat je een minuutje wat water vanaf de bovenkant van je vinger aflopen over je nagel heen. Doe dit niet al te lang want dan werkt het niet. Als je dat gedaan hebt droog je niet je nagels af maar laat je het drogen in de buitenlucht. Als je het wel afdroogt met een handdoek krijg je het patroon van de handdoek in je nagellak en dat is niet zo mooi. Door dat je je nagels nat hebt gemaakt gaat de plakkerige laag van de nagellak af en droogt het sneller. Probeer het gewoon eerst een keer uit en niet als je naar een sollicitatie gesprek moet want mocht het mislukken heb je als nog lelijke nagels...

Wat is jullie ervaring? We zijn erg benieuwd!

xNailartForYou

4 Comments:

iThinkPink

handige tip!

BeautyLife

Ik heb dit ook al vaker gelezen en ik denk dat ik het nu toch maar eens echt moet gaan proberen! :))

Jhemyla Van Es

Ik doe het ook wel eens maar toch werkt het niet bij mij helaas

Anoniem

Ik heb dit wel eens vaker gehoord, ook heb ik het wel eens geprobeerd maar toen is dit mislukt.

Een reactie posten