Review Rimmel 703 White Hot Love 
De 60 Seconds Colour Rush nagellakjes van Rimmel zijn niet nieuw, maar alle kleurtjes die in dit bovenstaande reclame filmpje te zien zijn wel! Rimmel heeft in samenwerking met de zangeres Rita Ora nieuwe nagellakjes uitgebracht. Het zijn zowel Koude als warme kleuren. Een mooie combinatie voor deze zomer. Rita Ora heeft alle kleurtjes zelf uitgekozen, en volgens Rimmel is de nagellak 
703 White hot love haar favoriet! Daarom testen wij deze nagellak voor jullie!

Elk flesje heeft een print van Rita Ora op de dop. Erg leuk bedacht. Verder is er niks verandert aan de nagellak flesjes. Dit vind ik persoonlijk wel jammer.

Op deze foto draag ik 2 laagjes

De nagellak dekt goed en ziet er mooi uit! Ook de naam White Hot Love spreekt mij erg aan. Het klinkt erg lief en zacht. Toch verbaasde ik mij erover dat deze lak in de collectie zit, omdat je dit niet heel vaak ziet. Rimmel beloofd dat deze lak in 60 seconden droog is. Dit is niet helemaal waar maar in 2 minuten zijn je nagels goed droog.


Ik ben erg tevreden over deze lak! Ook vind ik het erg leuk dat Rita Ora en Rimmel samen zijn gaan werken bij deze lakjes. De witte lak dekt goed en ziet er mooi uit! Ook de print van Rita Ora op het flesje vind ik leuk gedaan. De lak is te koop in de winkel voor 4 euro.

Wat vinden jullie van de nieuwe rimmel lakjes en deze witte lak 703 White Hot Love?

xNailartForYou

6 Comments:

@nailsbyfml

Hij dekt goed !

iThinkPink

Als ik hem in de winkel tegenkom, neem ik hem zeker mee! De dekking is echt goed!

Anoniem

Super mooi kleurtje!

Jhemyla Van Es

Ik vind het erg mooi en ik hou ook wel van witte nagellak.

Claudia C.

I love your white manicure :)

Anoniem

Wat een mooie witte lak! Leuke basis voor nailarts ook ;)

Een reactie posten